diagram-2008478_640
Een pet borduren

Ben je op zoek naar een pet of snapback die je met je logo wilt hebben? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een pet borduren, wanneer kun je het beste borduren en bedrukken? Het hangt natuurlijk van je portemonnee af. Het logo wordt meestal gedrukt op 5 panel caps. Het heeft te maken met het plan van de cap aan de voorkant. Er is hier geen naad aan de voorkant. Hierdoor kun je de 5 panel caps aan de voorzijde eenvoudig bedrukken. Bij 6 panel caps kun je dit ook op de voorkant bedrukken, maar hier zit een naad.

pet borduren

Borduren of bedrukken?

Borduren op kleding is veel prominenter aanwezig dan bedrukken, maar bedrukken heeft ook zijn kwaliteiten. Borduren op kleding is duurzaam, chemicaliënbestendig en waterdicht, denk bijvoorbeeld aan een pet borduren. Wanneer je je ontwerp of logo op een kledingstuk borduurt, is permanent, maar niet als je het fysiek verwijdert. Het geeft jou en je bedrijf ook een professioneler imago, omdat ingewikkeld borduren niet mogelijk is met eenvoudige hulpmiddelen. Er zijn complexe machines en computerprogramma’s nodig om deze elegante borduurmotieven op je kleding te brengen en je hebt zeker een ervaren partner nodig om dit te kunnen doen.

Een T-shirt borduren

Je kunt verschillende soorten kleding laten borduren, waaronder T-shirts. Met een geborduurd T-shirt maak je eenvoudig reclame voor je bedrijf of element, een pet borduren is ook een goed alternatief. Je kunt ook na je evenement een gepersonaliseerd T-shirt in een goede tas cadeau doen om je bezoekers te bedanken. Je gewenste T-shirts worden gepersonaliseerd op jouw manier. Met T-shirts met een persoonlijke boodschap maakt het gemakkelijker om je bedrijf te promoten. Kies uit een ruim assortiment T-shirts en voeg je logo of bedrijfsnaam toe. Zodra je bestelling is voltooid, beginnen ze zo snel mogelijk met het borduren van je gepersonaliseerde T-shirts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *