Voicemail laten inspreken door een professional

Nu weet iedereen dat je eerste indruk belangrijk is voor klanten, collega’s en medewerkers. Het eerste contact met een potentiële collega, klant of medewerker is meestal telefonisch. Als je geen tijd hebt om je telefoon op te nemen, wat doe je dan om die indruk te krijgen? Een voicemail laten inspreken door een professional! Een goed gedocumenteerde voicemail straalt vertrouwen en autoriteit uit in je vakgebied. Dit zorgt ervoor dat de meeste mensen je eerder terugbellen. Kies en bestel zelf de stem die je graag wilt.

voicemail laten inspreken

In drie stappen

Een voice-over kan in slechts een paar klikken worden besteld. Dit kan eenvoudig, snel en goedkoop. Hieronder wordt je uitgelegd hoe het werkt. 

Er zijn drie stappen om een voice-over te bestellen:

  • Stap 1: Hier kun je een stemacteur kiezen die iets voor je kunt inspreken. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je door naar stap 2.
  • Stap 2: Een voicemail laten inspreken kan snel worden gedaan. Hier kun je je persoonlijke voice-over bestelling voorbereiden door scripts en regieaanwijzingen in te dienen.
  • Stap 3: Hier kun je je voice-over bestelling afmaken door je persoonlijke gegevens in te voeren en te betalen.

Hoe wordt je stemacteur?

De meeste mensen die stemacteur willen worden, beginnen met zich te registeren als stemacteur, met andere woorden, zich in te schrijven bij een stembureau. Je moet weten dat de meeste Nederlandse stembureaus jaarlijkse honderden aanmeldingen ontvangen. Deze stembureaus hebben aan aandacht geen gebrek.

Redactie

Learn More →