Wat is de beste beveiliging voor je laptop?

Het internet wordt deze dagen een steeds gevaarlijkere plek. De hoeveelheid malware neemt toe en er zijn steeds meer mensen die via het internet dingen van je proberen te stelen. Dit kan geld, wachtwoorden of informatie zijn die op je laptop te vinden is. Een goede beveiliging is daarom belangrijker dan ooit. Het betalen van een paar tientjes is voor het beveiligen van jouw persoonlijke informatie natuurlijk een lage prijs.

Drie verschillende beveiligingslagen

Als je gebruik maakt van een laptop zijn er verschillende beveiligingslagen waar je je mee kunt beschermen. De eerste laag is het beveiligen van je apparaat. Dit kun je doen door een beveiliging te hebben waarmee je van een afstand gegevens kunt beheren en eventueel verwijderen vanaf een ander apparaat. Dan heb je het beschermen van je gegevens. Bij de gegevensbescherming gaat het om het voorkomen van het verspreiden van bijvoorbeeld bedrijfsgegevens of andere belangrijke persoonlijke gegevens. Ten slotte heb je de beveiliging van app-beheer.  Met deze beveiliging kun je toegang tot informatie die je hebt opgeslagen in bepaalde apps beveiligen, zowel van andere mensen als malware.

Bitdefender als beveiliging

Bitdefender Total Security Systeem is een programma dat van groot belang is als je je laptop dagelijks gebruikt. Er zijn steeds meer hackaanvallen en Bitdefender is één van de beste programma’s waarmee jij je kunt beschermen tegen dit soort aanvallen. Het aanschaffen van dit programma kosten rond de 50 euro op de meeste sites, maar let wel goed op dat dit op andere sites een stuk meer kan zijn. Bitdefender Total Security beschermt je tegen alle vormen van malware. Bitdefender is een groot bedrijf waar er altijd mensen voor je klaar staan die je kunnen helpen als je vragen hebt. Dankzij het feit dat het een groot bedrijf is, is er tegenwoordig genoeg vermogen om te blijven investeren in het ontwikkelen van de beste beveiliging tegen malware. Op deze manier kan Bitdefender de hackers een stap voor blijven en ervoor zorgen dat jij met dit programma veilig gebruik kan blijven maken van het internet zonder je zorgen te hoeven maken. Bitdefender is een app die werkt op de achtergrond en je niet zal lastigvallen. Het programma is zo ontwikkeld dat het zo min mogelijk energie verbruikt zodat jij geen last hebt van een kortere batterijduur.

Kaspersky als beveiliging

Kaspersky Antivirus 2020 is de meest recent ontwikkelde variant internetbeveiliging die Kaspersky op dit moment heeft. Dit pakket bevat zoals de naam al zegt totale beveiliging van je laptop. Je kunt door dit programma te gebruiken volledig veilig gebruik maken van internet. Criminelen worden steeds slimmer en zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe manieren om gegevens van mensen hun laptop te stelen. Het nieuwe Kaspersky total security pakket beschermt je ook tegen de laatst ontwikkelde varianten van malware en voorkomt het binnenhalen van virussen. De aanschafprijs van het total security pakket is misschien iets duurder dan die van de andere pakketten, maar door dit pakket aan te schaffen ben je zo goed mogelijk beveiligd en kun jij zonder zorgen over het internet surfen.

Redactie

Learn More →